Ja just nu går allt bara runt, runt, runt… Bloggen blir lidande vilket den alltid blir den sista tiden. Veckan som gått har bestått i valpbesök samt att jag (Sofia) åter har börjat jobba efter semestern. Allt det här tillsammans samt att vi mellan det ska försöka leva ett vanligt familjeliv med allt vad det innebär så blir det inte samma uppdateringar här.
I fredags blev alla valparna klippta om nos och rumpa samt tvättade för första gången. De var såå duktiga!
Saga och valparna har sååå kul tillsammans! Hon leker med dom och idag när tältet och bollhavet kom in så visade hon dom hur det fungerade:
Saga är ju själv fortfarande en valp så hon tyckte att även hon skulle få ligga i knät och mysa!
Hon är så snäll mot valparna, en fantastisk läromästare! Hon säger till dom genom att morra lite om dom biter på henne och så fort de slutar så börjar hon pussa på dom. Tänk vilken lycka att få växa upp med Nannyn Saga!
Här kommer även en film från i torsdags när Saga är ute i valphagen med valparna:
https://youtu.be/qYfx6ppeA6s

Imorgon fyller valparna 6 veckor vilket innebär att det bara är 2 veckor kvar tills de börjar flytta! Helt galet vad fort tiden går!!!

Som sagt så hinner vi inte uppdatera bloggen på samma sätt just nu (vi måste aktivt sätta oss vid en dator för att göra det). Följ oss på socialamedier, Facebook och Instagram, där vi lättare bara kan lägga ut bilder och filmer!
//Sofia