Idag fick valparna komma ut i köket för första gången. Det var lite konstigt men skönt att ha mamma nära som visar att det inte är något konstigt (duktiga Selma).
https://youtu.be/eCpI6wDYEHk

Tanken är ju att valparna ska få komma ut utomhus men vi har så fruktansvärt mycket getingar så det kommer att få bli antingen tidig morgon eller senare på eftermiddagen/kvällen för på dagarna är det så mycket getingar att inte ens vi vill vara utomhus…..
Vi har fått tips om att spruta pepparmyntsolja blandat med vatten…. Nja, de är fortfarande på gräset där vi sprutat det men vi kämpar på. Har hängt upp en pappåse för att de ska tro att området redan är ockuperat av andra getingar samt hängt upp petflaskor-fällor innehållandes köttbullar, vatten och färskfoder.
Har någon fler tips för att få bort getingar så skriv gärna en kommentar, alla tips mottages tacksamt för det här är inte kul (getingboet måste vara hos någon granne för vi har letat på hela tomten).
//Sofia