Det är så härligt att än en gång få följa en valpkulls utveckling och se hur lika eller olika kullarna kan vara. O-kullegänget är snabba i sin utveckling, både kroppsligt och mentalt. De är nyfikna och uppmärksamma, de har bråttom med mycket. De öppnade ögonen tidigt och det börjar även bryta igenom små sylvassa pirayatänder i en del av munnarna. De sitter ofta och studerar sin omgivning och oss 2-bentingar och nu när vi öppnat upp så de emellanåt kan vara i hela valprummet utforskar dom allt det nya med stor nyfikenhet smiley
Mamma Selma är jätteduktig och tar hand om sina små barn på bästa sätt när hon är inne hos dom. Större delen av dygnet sover barnen och då är hon tillsammans med övriga flocken och det är viktigt att hon får känna att hon inte bara är mamma utan att hon även bara får vara ”Selma” smiley
Här kommer lite nytagna bilder som får tala för sig själva:
Vi önskar er en fortsatt trevlig lördag!

// Helena