Det låter kanske allvarligare än vad det är men ett stort steg i valparnas resa i livet. De har nu fått flytta in i valprummet och genast blev dom så mycket större. Det är verkligen inte några pyttevalpar längre utan börjar likna hundvalpar!
Det här rummet kommer nu vara valparnas nya hem fram tills att de flyttar till sina familjer. De kommer successivt få större och större utrymme att utforska och när de är redo kommer de få komma ut i större delar av huset samt ut på tomten. Allt sker i valparnas utvecklingstakt och när de är redo. Vi vill att de ska få utforska världen så mycket som möjligt för att de sen ska vara redo för hela stora vida världen när de flyttar från oss. Det ska även in fler saker i valprummet och så småningom kommer bollhavet som vi införskaffade till förra kullen komma in också (vilket var väääldigt uppskattat av N-kullevalparna).
Det är tryggt att ha mamma hos sig när man flyttar!
Saga är så otroligt nyfiken på valparna. Hon är jätteförsiktig och har hållit sig på behörigt avstånd men nu fick hon lukta på hennes kusin Herr Grå!
Självklart filmades det när valparna flyttade! Missa inte att spana in filmerna, där får ni följa valparna på ett närmare plan!
https://youtu.be/NbQBsDKFa5c

//Sofia