Ja nu fick rubriken handla om något annat än värmen men vi smälter fortfarande bort…. Alla kraftansträngningar gör att man rinner av svett så av den anledningen har inte den andra valplådan kommit upp än men den ska komma upp så valparna får mer utrymme. Det är ”bara” 28 grader inne hos valparna så de fryser verkligen inte…

Nu är allt klart med alla valparnas blivande familjer, det betyder alltså att alla valparna har familjer som väntar på att tiden ska gå så där oerhört fort, vilket den inte brukar göra när man väntar på något kulsmiley!
Vi får också enormt många mejl från familjer som är intresserade av rasen och som vill komma och hälsa på oss och våra portistjejer. Just nu när vi har valpar så har vi inte möjlighet att ta emot andra familjer för besök än valparnas familjer. Vår tid räcker tyvärr inte till, vi lever ju ett vanligt familjeliv och när vi inte lägger ner tiden på valparna eller våra stora tjejer så måste tiden gå till de vardagliga sakerna.
Tills vidare: läs på om rasen och håll utkik på vår hemsida. När valparna har flyttat och vårt liv ”återgår till det normala” har vi tid för besök av de familjer som är intresserade av en valp från oss ur nästa kommande kull. Vi hoppas på förståelse för detta!
Herr Grå fick matkoma och somnade i matskålen smiley!

//Sofia