Precis för en liten stund upptäckte vi det, första valpen i den här kullen har öppnat sina ögon!
Hej världen, säger Fröken Röd! Det är svårt att fånga ögonen på bild och från och med nu kan vi inte använda den vanliga blixten på kameran utan ska vi ha blixt får vi sätta på den externa för att inte blända valparna. Idag är valparna 9 dagar gamla och vi har bara haft en valp tidigare som öppnat så här tidigt nämligen ingen mindre än valparnas mormor Cookie som också var 9 dagar när hon öppnade sina ögon.
Det är alltid så himla häftigt när ögonen öppnas, en helt ny värld ligger framför valparna och de börjar kommunicera både med oss, med Selma och med sina syskon. Det är nu de kommer börja bry sig om mer än bara äta, sova, kissa, bajsa, närhet.
Vi hade det lite på känn att ögonöppningen var på gång då valparna de senaste dagarna har börjat sätta sig upp och försöka gå fram än att bara kravla.
Här kommer även en film från idag:
https://youtu.be/nGYMozGKGMw

Med det här vill vi önska er alla en trevlig helg!

//Sofia