Ja herregud vilken värme det är! Valparna påverkas inte av den, tack och lov, utan de sprider ut sig i valplådan. Selma tycker att det är varmt till och från vilket inte är så konstigt i och med att hon har en högre temp rent generellt nu när hon producerar mjölk. Hon bjuds på kallt färskfoder och fil vilket hon bara äter när hon ligger hos valparna i lådan.
Inatt ville valparna äta ungefär varannan timme, eftersom Selma har 10 bröst och det är 10 valpar så hjälper vi till så att alla får ett bröst var när det är dags för mat.
Tass mot tass
Nos mot nos
Det blir varmt i valplådan, säger Selma.
Tjejerna har fått börja komma in i valprummet. De andra vuxna vet ju vad det är för något som ligger i lådan men lilla Saga är så fascinerad. Hon ser fram mot när de är tillräckligt gamla så hon kan få agera nanny och lektant till dom.
Det här är lika häftigt varje gång, när valparna börjar bli så stora att de börjar krypa upp i knät på oss.
https://youtu.be/lxAfVsE2pN4

//Sofia