Ja nog bonkar och bankar det där inne i magen. Känslan när man lägger handen mot tikarnas magar och känner de små tassarna där inne – den är magisk!
Man vänjer sig aldrig och man funderar på vilka små varelser som är där inne. För 7 månader och 1 vecka sen var det Doris mage vi kände på och funderade på om vår Saga fanns där inne. Idag är hon 7 månader gammal och är en självklar del i familjen!
Så här stor och gullig är hon idag vår älskade Saga!
Selma är pigg och glad och har kommit in i flocken bra. När man är van att vara ensamhund kan det ta några dagar innan man förstår att allt inte handlar om bara en själv utan att man måste dela på t ex uppmärksamhet. Att lära sig att alla får godis men man får vänta på sin tur. Det är lärorikt för en hund att leva i en flock! Vi märker att hon känner sig trygg med oss och hon vill mer än gärna att vi gosar och myser med henne. Hon vill gärna att vi klappar och känner på magen, det känns som att hon tycker att det är skönt!
Det känns gott inför valpningen att hon har förtroende för oss, det är otroligt viktigt!
Här kommer den utlovade filmen på magen från den 12 juli. Det har hänt mycket på bara de här dagarna och sparkarna syns tydligare för var dag som går men så länge kan ni se på lite sparkar här:
https://youtu.be/Gxy83vNkY7E

//Sofia