Ikväll är det dan före dan…. för Selmas familj.
Vi har fått rapport att Selma nu är friserad och tvättad inför hennes flytt till oss.
För en ny hundägare kanske det inte är så konstigt att en hund byter familj för ett tag men vi vet hur ”stort” det är att Selma nu ska flytta hem till oss. Det är ju Anna-Karins och Peters Pälskling Selma som temporärt ska bo hos oss. Vi loooovar att vi ska ta väl hand om Selma och hennes valpar när de anländer. För oss är varje kull speciell och vi ser med spänning fram mot vad och vilka det döljer sig i Selmas mage….. Är det bara svarta bebisar eller kommer det även ut bruna??? Det beror helt på om Selma bär på genen för ”brunt”.
Vi är så fantastiskt glada och känner oss enormt hedrade att Anna-Karin och Peter efbjudit sig att låta oss låna fantastiska Selma för att få en kull med valpar hos oss.

// Helena och flocken