Phu vilken varm dag det har varit idag!
Jag (Sofia) och Helena har varit lediga idag och spenderade dagen på tomten i en solstol tillsammans med tjejerna. Det är ingen idé att gå på några långa promenader för ingen av oss har orken till det i värmen. Nu på eftermiddagen gav vi oss ut hela gänget i sökskogen så att tjejerna fick söka efter oss.
Det är lite olika hur vi gör men just idag så stannade en hund och en förare kvar och de andra går iväg för att gömma sig. Förare och hund ger de andra 3 minuters försprång och sen söker man sig fram med spårlina. En väldigt kul aktivitet och de som går före har en uppgift de också. Det gäller ju att de som går före inte låter och börjar skälla utan tränar på passiviteten under tiden.
Alla var supertaggade och Helena filmade även Saga när hon sökte upp dom.
https://youtu.be/WuujApL1Ox0
Saga
Nemi väntar på att få söka!
Gör ”En Selma” medan hon väntar! Innan Selma gick bort sa jag till mamma att den dagen Selma inte finns längre så kommer du se vad lika Nemi och Selma är varandra. Och de är de verkligen! Idag kan man nästan tro att Selma tagit över Nemis kropp ibland!
Maya!
Bella väntar på sin tur!
Tyvärr kom inte Doris med på någon bild… Fler filmer och bilder finns på min Instagram både på min Instastory och bland de vanliga inläggen!smiley

//Sofia