Det är inte lätt att vara tik och bli så otroligt skendräktig att hela sängen fylls med massor av konstiga barn i alla dess former.
Inte heller lätt att vara en Doris och blivit mamma nu en gång….
Mamma och pappa har nu med andra ord inte bara två hundar i sängen, den är fylld med massor av leksaker (läs: ”Doris barn”).
Hon tycker att dom är så söta och pysslar om dom precis lika duktigt som hon pysslade om sina valpar när dom var små.
Just nu är alla, utom Saga såklart, skendräktiga. När man har en stor flock med tikar påverkar de varandra så skendräktigheterna märks mycket tydligare när man har en flock.
Det är bara att härda ut och det är bra att vi inte har några utställningar inplanerade utan att tjejerna bara i lugn och ro kan få ta sig igenom de här veckorna, de tror ju trots allt att de är mammor hela högen! smiley
Nu är det en spännande tid vi går till mötes och det är inte långt kvar tills vi vet om Selma är dräktig.
Under nästa vecka vet vi.
Selmas familj har utökat familjen redan med hönor/kycklingar. De var lite oroliga över hur Selma skulle reagera på utökningen men Selma har helt klart tagit dom till sina hjärtan och är så nyfiken och försiktig. Särskilt nyfiken var hon på den yngsta som är 8 veckor. Så otroligt sött! Det bådar gott inför en kommande valpkull att hon även är omhändertagande av andra varelser! smiley

//Sofia