Förra året i maj införskaffade vi en husvagn. Tanken var i första hand att det skulle vara väldigt praktiskt att ha den när vi åker på utställningar som ligger lite längre bort men givetvis skulle den även användas för att semestra några dagar i. Det är en väldigt liten husvagn så hela Ekströmsflocken får inte plats i den. Tanken förra sommaren var att jag (Helena) och Peter skulle åka på en road-trip någon vecka norröver. Tyvärr fick vi avbryta semestern efter 2 dagar och vända hemåt då Alice blev dålig. Som ni vet finns varken hon eller Selma med oss längre smiley.
I torsdags gav vi oss iväg (jag, Peter, Bella och Doris) för att äntligen känna på campinglivet. Vi valde en camping som bara ligger några mil från Nynäshamn. Vi åkte till Gålö camping. Vilket ställe!!! Så himla välordnat, gemytligt, underbar miljö och HUNDVÄNLIGT!! Där finns en hundstrand, en egen dusch inomhus avsedd för hundar och hundar var lika välkomna till restaurangen (vi satt utomhus) som oss 2-bentingar. Vi är mer än nöjda och ger Gålö camping 5 stjärnor av 5!! smileysmileysmileysmileysmiley

Inte nog med att campingen var toppen. Vädret var helt fantastiskt smiley

Hund-duschen!
Det fanns till och med godisstenar smiley
En ca 5 km lång vandringsled i mycket kuperad terräng i underbar miljö valde vi att ta en av dagarna.
Högt över havet!
Som sagt, tjejerna var välkomna att följa med till restaurangen smiley

// Helena