Tänk så mycket glädje och lycka en liten valp kan inbringa i en familj genom att bara finns!
Inga bekymmer utan bara full glädje!
Här kommer lite bilder från vårt liv den senaste tiden:
Saga med moster Nemi!
Saga tycker att hästarna som vi passerar på vissa av våra promenader är väldigt spännande. Först tyckte hon att dom var läskiga men nu försöker hon få igång dom att leka med henne. Hästen på bilden är otroligt social och smart, den vill gärna prata med Saga också!
Gulliga Doris, så otroligt nyfiken! När hon inte får vara med mamma på framsidan av huset (som inte är inhägnat) så sitter hon i fönstret och håller span!
Härom dagen träffade Saga sin morfar för första gången. Korak bor i Nynäshamn och de andra tjejerna känner honom väl. Först var han stor och jätteläskig tyckte Saga men då han är en riktig gentleman så var han inte på Saga utan lät henne komma till honom. Efter ett tag blev Saga varm i kläderna och försökte få igång Korak för att leka…
Här kommer en liten film från den dagen:
https://youtu.be/TeIfRH3ma5M

Har även knåpat ihop en film från N-kullens valpträff:
https://youtu.be/_9S9ZtlSjUs

I lördags fick Saga följa med hem till farmor och farfar då vi firade att farfar hade fyllt 85 år. Bästa lilla Saga, så cool och lugn!
Bella och Doris på promenad i Nynäshamns centrum!
Och så slutligen fina och älskade Alice! Vi tar tillvara på varje dag tillsammans och inser att livet med tjejerna är på tok för kort!

//Sofia