Idag var det dags för ”reunion” för N-kullebarnen. Vi är så fantastiskt imponerade och glada att så många kunde och ville komma. Det var (förstås) Saga, Elsa, Cato, Timba, Milou (som åkt ända från Borås och dessutom valde valpträffen framför valpkursen de egentligen skulle på idag) och Norpan (som åkt ända från Borlänge). Scout och Silje skulle kommit men de fick förhinder, bl a sjukdom. Balder med familj valde att stanna hemma i Varberg (av förståeliga skäl) då Balder inte tycker det är så väldigt kul att åka bil än. Vi hoppas att åksjukan går över så att vi kan ses vid annat tillfälle smiley

I strålande sol startade vi träffen med att vara i den Ekströmska trädgården som just nu är mer en leråker än gräsmatta. Valparna var så rena och fina när de kom men det ändrades fort när de satte igång att leka och busa. smiley
Efter en lång stunds lek avslutade vi träffen inomhus. Här kommer ett gäng bilder från dagen. En hel del är lite suddiga, det är inte så lätt att få skärpa då det mest består av ”fartbilder” smiley
Innan vi gick in tog vi så klart ett gruppfoto på hela gänget:
Stort tack för en toppentrevlig dag med mycket skratt och portisprat!! smiley

// Helena och övriga familjen