Idag är verkligen ingen vanlig dag. Idag för exakt 10 år sedan gav vår underbara Alice liv till de allra första Amazing Selma’s-barnen. Den dagen lärde vi oss att regelboken inte går att lita på. Det var 1 vecka kvar till beräknad valpning (dvs 63 dagar efter parning). Vad vi inte visste då var att valparna mycket väl kan födas efter 56 dagar och vara fullt normalt utvecklade, friska och starka. Vi som skulle ha huset fullt av släktingar, det var ju påskafton, fick ställa in kalaset (som fick firas på annat håll då det även sammanföll med att svärfar skulle fylla 75 år några dagar senare). Den här dagen var startskottet för en otroligt lärorik och fantastisk resa som vi fortfarande är ute och reser på smiley. Det var 7 små ”troll” som startade sina liv i det Ekströmska huset och oss veterligen tassar samtliga fortfarande runt här på jorden.
Nyfödda
8 veckor gamla och redo att flytta till sina egna familjer

Den allra första valpen som föddes var en sagolikt söt svart tik med vitt bröst stal våra hjärtan och det var en självklarhet att hon skulle stanna hos oss.
Äntligen fick Sofia en egen vovve att ta hand om och de har ett alldeles speciellt band idag.
En bild säger mer än tusen ord. En julidag 2014 i Köping. Glädjen går inte att ta miste på när Maya erhöll sitt 3:e certifikat och därmed blev Svensk Utställningschampion. Glädjetårarna flödade och som ”grädde på moset” blev hon Bästa Tik.
Dagen slutade med att Maya blev BIM och Mayas barnbarn Sagas snygga pappa Marillo blev BIR!! smiley

Vi är så innerligt tacksamma för vår Maya. Hon är den vänaste varelsen man kan tänka sig. Hon är så godhjärtad, snäll, rättvis, mjuk och enkel.
Maya, vi älskar dig av hela våra hjärtan!!!! smiley

// Helena