I lördags packade vi in alla människor och hundflocken i bilen och styrde färden mot Björklinge i Uppsala. Vissa människor är det märkligt hur man fick in i sitt liv, Pia och Håkan är några av dessa.
Det är helt och fullt tack vare hundarna som vi känner dom och tack vare att de hade Nemis pappa Figo. Utan dessa parametrar hade vi inte känt varandra och sett varandra som riktigt bra vänner.
I maj 2010 träffades vi första gången. Då bodde Figo och Mozart hos familjen Strand.
Är det Nemi? Nej det är hennes pappa Figo!
Idag har flocken förändrats både hos oss och hos dom. Figo, Mozart och Selma är änglahundar och hos familjen Strand bor nu Figos barnbarn Sally.
Sally, Doris, Maya, Bella, Nemi, Alice, Saga.
Doris och Sally är verkligen jättelika varandra. De skulle helt klart kunna vara tvillingar. På bilden är det Sally som kommer springandes!
Sally
Sally, Saga och Doris
Saga
Saga tyckte att moster Sally var jättekul, lika rolig som mamma Doris!
Dom andra tanterna uppskattar inte lek på samma sätt längre så därför överlät dom det till ungdomarna! Saga var verkligen jätteduktig hela dagen. Det var den första längre bilturen hon gjorde, gick jättebra! Hon tyckte att Sally var superkul att leka med men matte fick säga till henne ibland att hon var tvungen att ta det lugnt och sova och då gjorde hon tillslut det.

Tack för en härlig dag Pia och Håkan!

//Sofia