Nä det är långt ifrån bara elände (som det kanske lät på det förra inlägget) hos oss.
Vi har ju lyckan att få dela livet med en stor och härlig flock portistjejer!
Just nu har det blivit skare på snön som ligger på backen och oj vad tjejerna ääälskar skare! Det är så himla härligt att ligga på och gnugga kroppen mot.
Jag brukar säga att de är ute och gör snöänglar:
Tyvärr mörka och suddiga bilder från kvällspromenaden igår men ni förstår innebörden.
Sen är ju såklart lilla, eller ganska stora, Saga ljuset i tillvaron! Hon är så himla härlig och har tagit våra hjärtan med storm.
Vi är alla så himla förtjusta i henne och till och med Micke (min sambo) som bestämt sa att vi inte skulle ha fler än 2 hundar är helt såld.
Han brukar säga att vi måste akta oss så att inte dagmamman snor henne från oss (läs Helena, dagmamman är hennes smeknamn).
Saga, hela 7,4 kg kärlek. Smeknamnet är ”Lille-bus”, ”Lille-Skutt” och ”Lill-Chabo” (Lill-Chabo kallar pappa Peter henne av någon anledningsmiley).
Det är alltid bra att ha smeknamn på sina hundar och framför allt valpar. Då kan man säga smeknamnet när man inte är riktigt säker på att valpen kommer att lyssna och på så sätt så slipper man tjata sönder namnet. Namnet är det viktigaste redskapet man har sen när man tränar och då vill man inte träna sönder det utan endast säga det vid rätt tillfällen så att det får rätt innebörd.

//Sofia