Igår var en speciell dag och en milstolpe i vårt liv tillsammans med Alice.
Igår fyllde hon 12,5 år (den 10 mars, hon är född sen 10 september).
Det innebär att hon idag har blivit äldre än vad Selma blev. Det var en känslosam dag igår och vi inser att tiden tillsammans med Alice tickar ner snabbare än vad vi kanske trott.
Hon kastrerades i augusti 2017 då hon hade många cystor på äggstockarna som påverkade hennes hormoner så att hon löpte 6 gånger på ett år. Det var ohållbart att inte göra någonting men operationen tog hårt på Alices gamla kropp.
Från att veterinären sa innan operationen ”hade ni sagt att hon var 5 år gammal så hade jag verkligen trott er” till att vi idag inser att tiden börjar komma ikapp Alice.
Det är svårt att avgöra helt hur hon mår. Hon sover mer och mer om dagarna. Är svårare att få igång och hon hoppar inte längre glatt upp när vi ska på promenad utan det är mycket lock och pock som behövs. Dessutom känns det inte som att promenaderna lockar heller.

Vi vet att det är en del av livet tillsammans med tjejerna men man blir lite ledsen när man inser att tiden när vi måste fatta ett beslut närmar sig. Med Selma fanns det inget alternativ, hennes knölar var inte hållbara längre.

Älskade Alice, vi älskar dig något så enormt och vi är så tacksamma över att få ha dig i våra liv. Allt du givit oss och ger oss.
Vi tar tillvara på varje dag och hoppas att du ska få må så bra som du bara kan!

//Sofia