I helgen åkte vi ut till Svärdsö på Torö där min farmor och farfar har sin stuga. Det blev en härlig helg där vi alla bara kunde ta det lugnt och andas, vilket vi kände att vi behövde.
Tjejerna älskar att vara där ute och det är en stor inhägnad tomt som de kan springa runt på. Saga som aldrig varit där tidigare fann sig snabbt till rätta och det var inga konstigheter att vara där ute! Det bästa var att få komma ut på tomten och springa i snön. Så kul att hon inte ville komma in – ”Jag ska bara”, sa hon precis som Alfons Åberg…. Det är något vi jobbar på, inkallningen!
Saga
Systrarna Doris och Nemi
Alice
Maya
På fredagen öppnade vi en flaska Dom Perignon som mamma och pappa fick i julklapp av min bror förrförra året. Tillfället att öppna den har aldrig känts rätt tidigare men nu kände vi att det var dags. Vi firade att vi kommit i mål med N-kullen, att vi har våra tjejer i vårt liv, att Saga kom till oss, att vi fick ha Selma i så många år, alla fantastiska människor vi känner och vi firade livet – som är på tok för kort!

//Sofia