Nä idag är det verkligen ingen vanlig dag för idag är det M-kullens 1-årsdag. Hipp, hipp hurra, hurra, HURRA!!!
Oj, oj, oj har det redan gått ett helt år sen M-kullen föddes… Det är ju inte klokt! Deras födelse kommer vi aldrig glömma då både jag och mamma åkt på en rejäl förkylning dagarna innan och vi var nästan däckade. När M-kullen bestämde sig för att komma ut var jag, Sofia, lite bättre men mamma mådde skrutt…

Stort grattis älskade barn, här kommer era 1-årsbilder (förutom på Sally som vi inte har fått på än. Vi kommer inte ha möjlighet att uppdatera bloggen på hela helgen så den bilden, när den kommer, kommer att komma ut under nästa vecka istället):
Lexi, Amazing Selma’s Mango Tango
Kenzo, Amazing Selma’s Mojito Moonwalk
Leia, Amazing Selma’s Mandarin FlamencoAlbus, Amazing Selma’s Melon Jive
Ville, Amazing Selma’s Mazarin Mambo
Pascal, Amazing Selma’s Marzipan Samba


Sally, Amazing Selma’s Marmalade Ballet

//Sofia