Ja det blir en hel del uppdateringar om Saga nu i bloggen men hon är ju bedårande söt!
T ex dessa bilder som Helena skickade till mig idag:
Tänk vad fort tiden går, nu är hon tillräcklig stor för att kunna ha på sig det här täcket! Det är samma täcke som hennes mamma och moster hade på sig när dom var små!
Hon följer även efter en, precis som valpar brukar göra. Helt tyst så kommer hon efter och där är hon bakom en när man står och sminkar sig på toaletten, när man lagar mat i köket mm mm. Hon har även fått sin nos och rumpa klippt och tänka sig, det klarade jag av att göra helt själv! Det är en liten annan kaliber i Saga jämför med Nemi. Det dröjde tills Nemi var 1,5 år innan jag lyckades klippa nosen helt på egen hand! smiley

Idag delade mamma den här bilden på Facebook, den är tagen för 2 år sen:
Med texten: ”Ibland önskar jag att jag kunde stoppa tiden så att Selma fortfarande hade varit hos oss smiley…..men då hade vi å andra sidan inte fått uppleva glädjen i att ha Saga hos oss. Tiden går, hjärtat slår … Carpe diem”

Så är det och det var något vi pratade om på dagens promenad…. Vi hade så gärna velat stanna tiden där för 2 år sen när hela gänget var samlat men då hade vi ju inte fått lära känna Saga. Kluvna känslor men vi är tacksamma för all tid vi fick med Selma och all tid vi får med dom andra tjejerna.
Vi vill härmed önska er en trevlig helg, så här glad är min pappa när det är fredag och han får njuta av en promenad med tjejerna i skogen efter jobbet!

//Sofia