Älskade små barn, hela 8 veckor blir ni imorgon! Vart tog tiden vägen och hur gick det till? Hur blev ni så stora och nu redo att lämna oss för nya äventyr i världen?
När mamma Doris och hennes syskon var 8 veckor gamla förundrades vi över hur enkla dom var. Vi har aldrig haft en sån enkel och okomplicerad kull, de bet nästan ingenting och var väldigt enkla på alla sätt och vis.
När N-kullen var några veckor gamla sa jag att ”nä, någon I-kull är ni inte”, för då använde de sina munnar ganska mycket. Men oj så fel jag hade, man kan än idag sitta på golvet utan att bli ”uppäten” av valparna. Älskade barn, ni är lika enkla som er mamma, mostrar och morbröder. Vi hoppas att ni ger era familjer så otroligt mycket kärlek och glädje i livet – ni har under dessa 8 veckor givit oss så otroligt mycket!
Nu på kvällen hade vi vår underbara och mest fantastiska veterinär Sandra här så nu har alla valparna fått en ”okej-stämpel” i rumpan (besiktade, vaccinerade och chippmärkta) och är nu verkligen redo för att ge sig av hemåt till sina familjer:
Älskade små barn, ta världen med storm och kom ihåg: minst 2 bus om dagen (eller var det 200?)smiley.
Det är alltid en sån märklig känsla dagen innan de första valpflyttarna, man börjar tänka tillbaka på kullens resa. Hur Doris fick ja när hon frågade chans, till att hon var på dejt (och tog sitt svenska championat veckan innan), till att vi fick bekräftat ultraljudet och till att dom föddes. Men det mest häftiga är att vi för 3 år sedan var med om samma sak men att det då var Doris och hennes syskon som föddes och att Doris idag själv är mamma!

Älskade, älskade små barn, vi är så glada över att ha er i vår Amazing Selma’s-familj, tack för att just ni kom!
Nu har vi haft ”sista kvällen med gänget”-mys och valparna har busat runt i huset:
https://youtu.be/2zAY26ZHoVI

//Sofia