Just nu blir bloggen väldigt mycket lidande av tidsbristen. För att ta del av valparnas liv rekommenderar vi att följa oss på socialamedier (facebook och Instagram) där vi lättare kan slänga upp bilder och filmer!
Idag fyller valparna 7 veckor och fick komma ut en stund för fotografering. Igår kom det snö igen så nu har den leriga gräsmattan dolts av snön (skönt tycker vi). Att det skulle vara enkelt att fota 7 veckors valpar skulle nog ingen kunna påstå för nej det är det inte. Jag och mamma skulle aldrig klara av att få så här fina bilder utan varandra (vi är tacksamma för att vi hjälps åt) och för varje vecka blir det svårare och svårare (dvs valparna vill sitta mindre och mindre stilla). Det var med frusna händer vi gick in efter fotosessionen!
Men är kommer dom, låt mig presentera de härliga N-kullebarnen:
Amazing Selma’s Noble Love-Saga ”Saga” – 3302 gram
Amazing Selma’s Natural Beauty ”Norpan” – 2982 gram
Amazing Selma’s Neat And Pretty ”Scout” – 2975 gram
Amazing Selma’s Nobody Else But Med ”Milou” – 3748 gram
Amazing Selma’s Never Say Never ”Timba” – 3105 gram
Amazing Selma’s Not Just Anybody ”Elsa” – 3491 gram
Amazing Selma’s Nothing Else Matter ”Cato” – 3661 gram
Amazing Selma’s Now Or Never ”Silje” – 3263 gram
Amazing Selma’s No Option ”Balder” – 3748 gram

//Sofia