Vilken jul vi får i år! En jul vi alltid kommer att minnas på många sätt och vis. Den första julen utan Selma och den första julen med ett gäng valpisar. Det är blandade känslor som rör sig inom oss. Att bära både saknad och i samma stund en ofantlig glädje, tänk att vi lyckades (eller de lyckades – Doris och Marillo) få små valpisar. Helt fantastiska och helt underbara!

Det är även första julen då ingen julskinka har griljerats. Vi önskar att fler ska få upp ögonen för köttkonsumtionen. Vi väljer en jul utan skinka, köttbullar och korv. Imorgon kör vi knytis och de som vill ha detta på sitt julbord får själva ta med det – känns bra i hjärtat!

Så med detta vill vi önska er en God Jul!
Fröken Gul
Fröken Lila
Fröken Rosa
Herr Blå
Herr Ljusblå
Fröken Orange
Herr Aprikos
Fröken Grön
Herr Grå
Från oss alla, till er alla, en riktigt God Jul!