Det är alltid så skönt när första veckan med valparna är avklarad. Bloggen har blivit lidande de senaste dagarna av anledningen att vi fick in magsjuka bland hundarna. De stora tjejerna märktes det inte mer på än att de kräktes eller bajsade löst någon gång vilket vi först inte reagerade på i och med att tjejerna är skendräktiga och kan kräkas av att de äter dåligt. Men när vi märkte att valparna blev dåliga i magarna så insåg vi att vi hade ”fått in något”. En orolig natt hade vi men nu är magarna återställd och vikterna på valparna går uppåt.

När vi väntar valpar eller har valpar går vi på platser där det går så lite hundar som möjligt av anledningen att vi inte vill riskera magsjukor eller något annat. Ändå fick vi in det….

Här kommer veckobilderna på valparna:
Fröken Gul – 518 gram
Fröken Lila – 386 gram
Fröken Rosa – 380 gram
Herr Blå – 440 gram
Herr Ljusblå – 320 gram
Fröken Orange – 490 gram
Herr Aprikos – 548 gram
Fröken Grön – 417 gram
Herr Grå – 506 gram
//Sofia