Ja nu börjar det bonkas inne i Doris mage. Valparna blir starkare och starkare för varje dag men vi tycker ändå att de inte är ett fasligt liv där inne.
När Doris och hennes syskon låg inne i Mayas mage upplevde vi dom som väldigt lugna. Detta höll sen även i sig utanför magen och vi undrar såklart om Doris valpar kommer bli lik sin mamma, mostrar och morbröder…. Vi väntar såklart med stor spänning och längtar något enormt.
Här kommer den allra första filmen på rörelserna. Den är ihopklippt till att börja med bara för att ni ska få ta del av så mycket rörelse som möjligt… smiley

För att kunna se filmen på mobilen måste ni ändra mobilens inställning nedan så att ni INTE har mobilläge utan tryck på ”desktop version”. Jag måste höra av mig till one.com och fråga varför man inte kan se filmer från youtube i mobilläget utan bara i det vanliga.
Så ändra inställningen så kan ni ta del av filmen!

//Sofia