…. att vara dräktig. Doris har i över 1 veckas tid mått dåligt. Hon har mått illa, kräkts och haft dålig aptit. Tikar kan, precis som gravida kvinnor, må illa i perioder. Vi var lite oroliga att illamåendet skulle hålla i sig länge, kanske rent av hela dräktigheten, men tack och lov så verkar det nu ha vänt. Det har funnits flera tecken som gjort att vi varit övertygade om att Doris har bebisar i magen: illamåendet, svullna juver och dessutom har hon varit ”inne i sin egen lilla bubbla”. Igår kände vi att det vände och Doris började må bättre. Hon har kommit ut ur sin lilla ”kokong” och vill leka, äter mycket bättre och är mer sin vanliga jag smiley
Vi startade dagen med en långpromenad där vi passerade förbi gamla träd som bär på historier vi aldrig kommer få ta del av.
Sen var det skönt att koppla av och ”lufta” magen smiley

// Helena