Idag fick vi äntligen till det – kalaset för Alice!
Det har varit en vecka fylld med många tankar och mycket saknad efter Selma. Ibland kan man få dåligt samvete över att man inte gråter mer men tårarna har liksom tagit slut. Ibland är det som att någon sätter på kranen och tårarna kommer men sen är det precis som att någon stänger av kranen.
Livet går vidare men hon fattas oss något enormt.
Just det här med kalas var verkligen Selmas grej – hon ÄLSKADE kalas!!!
Födelsedagsflickan Alice – 12 år ung! Det verkar också som att det börjar vända för Alice efter alla vänder efter hennes kastrering (även om vi inte vågar ropa hej än helt och hållet). Hon har slutat blöda och sakta men säkert börjar hon bli sitt vanliga jag *håller alla tummar vi har för att det fortsätter så*.
Bella
Nemi
Doris
Maya
Selma var ju professionell paketöppnare men turligt nog gick Doris som lärling för henne och kunde idag hjälpa Alice med att öppna hennes paket!
Här kommer en film från dagens kalas:

//Sofia