Peter har varit lite avundsjuk på mig och Sofia som varit på ”husvagnssemester” (tja semester har det inte varit i den bemärkelsen men det är väldigt praktiskt att ha med sig sitt boende när man är på utställning en bit bort smiley). I tisdags var det äntligen dags för då drog Peter, jag, Selma, Alice, Bella och Doris iväg med husvagnen för lite campingliv.
Första deletappen gick till bästa vännerna Pia, Håkan, Mozart och L-kulletösen Sally
Söta Sally smiley
Fina Mozart smiley
Finfin husvagnsplats fick vi smiley
Bella, Sally och Doris
Selma njuter i solskenet
Alice intog soffan
Det här är verkligen en härlig plats att vara på även om sommarvärmen lyste med sin frånvaro
Halvsystrarna Sally och Doris (så lika så man kan ta fel på vem som är vem)
I onsdags blev det kalas för Sally som fyllde 1 år! smiley
Sally och Doris hjälps åt att öppna Sallys paket smiley
Sally tyckte det var så kul att springa runt med sitt halvöppnade paket
Tjohooo, det var en griseknoe i paketet smiley
Ekströmstjejerna hade också med sig en present och det var lika kul att springa runt och leka med det innan det öppnades smiley
Det var en blå kossa i det andra paketet. Snart har Sally en egen ”bonnagård”, det saknas bara lite höns och kanske en häst smiley
Tanken var att vi skulle stanna någon/några dagar till hos Pia och Håkan och sedan fortsätta vår resa mot Funäsdalen men tyvärr mår Alice inte så bra så igår vände vi och åkte hem. Alla tjejerna är mer eller mindre skendräktiga nu men Alice är extremt skendräktig och vi kände att det var lugnast för henne att få komma hem.
Vi hoppas att vi kan göra en ny resa framöver och få uppleva den otroligt vackra naturen som vi har i Sverige. Den här trollskt vackra bäcken fotade jag när vi var ute och gick i Lillvallen (som ligger i närheten av Delsbo).

// Helena