I förrförra veckan blev Helena och Peter husvagnsägare och vårt hundliv tog en helt ny riktning! I helgen var det utställning i Hässleholm, Helena och jag (Sofia) tog första jungfrufärden ner:
Vi campade i Vinslöv, väldigt mysigt hade vi det och tjejerna som vi hade med (Maya, Doris och Selma) tyckte att det var jättekul!
Frukost i husvagnen!
Det är ingen stor vagn men precis alldeles lagom för oss.
Vi åkte och ställde upp vårt utställningstält dagen innan, perfekt att bara komma och krypa in när vi kom dit dagen därpå:
Väl på plats träffade vi Rex (Amazing Selma’s Johnny B Goode) med familj, det var dags för Rexs premiär i utställningssammanhang.
Rex
Vi träffade också Sally (Amazing Selma’s Karamell Lady) och matte Marie-Louise. Sally skulle inte ställas ut utan de passade på att träffa oss när vi kom söder ut (de bor i Ystad så det var inte så långt för dom att åka till Hässleholm).
Sally

Vi hade även trevligt sällskap av portiskillen Diezel (Diezel kommer från samma uppfödare som vår Bertil), matte Emelie och hennes mamma Malin.
Så hur gick utställningen?
Rex fick Very Good (med väldigt fin kritik) och kom 3a i öppenklassen.
Vi är sååå stolta över Anna och Rex, vi hoppas verkligen att vi får se mer av er i utställningssammanhang i framtiden!
Mamma och Doris var verkligen sååå fina. Det var hård konkurrens i öppenklassen för tikar och Doris fick Excellent med utan placering. Vi är ändå väldigt nöjda för kritiken var väldigt fin!
Maya, som tävlar i veteranklassen, fick Excellent och kom 2a!
Efter en lååång dag i strålande sol och värme packade vi in oss i bilen och hämtade husvagnen och puttrade hem. Det var absolut inte sista gången vi gav oss ut på äventyr med den. Stort tack till alla som förgyllde vår dag med trevligt sällskap!!!

//Sofia