Livet har rullat på i sin vanliga ordning och bloggandet har blivit lidande. Det betyder verkligen inte att vi inte gör saker, det är snarare på grund av för tajt schema som det inte hinns med att lägga ut saker här….
För 2 helger sedan var vi uppe i Uppsala och hälsade på ”lilla” Sally och Mozart. Sally, som är ur vår L-kull, har blivit en stor tjej – tänk vad fort tiden går!
Det var så här års för 7 år sedan som vi lärde känna Pia och Håkan. Då bodde Mozart tillsammans med Figo (som är pappa till Nemi och morfar till Sally). Tänk vad märkligt livet är, om inte vi hade fått kontakt med dom där och då så hade vi inte känt varandra idag. När vi träffades för första gången så kändes det så rätt – det här var personer vi ville fortsätta umgås med och de har verkligen blivit vänner för livet!

Sally, Mozart, Maya, Alice, Bella, Doris, Nemi och Selma
Mozart är halvbror med Selma (de har samma pappa).
Amazing Selma’s Love Of My Life ”Sally” 10 månader.
//Sofia