I tisdags åkte jag, Helena och Doris till Tyresö och besökte goa tjejen Lexi!
Lexi var hemma tillsammans med husse Markus och hon visste inte till sig av glädje när vi träffades! Upp i knät, pussas, naggas, fram och tillbaka mellan oss. Det är så kul att träffa våra barn och när de blir till sig av glädje känns det extra bra i hjärtat – att vi har blivit något positivt för dom! Lexi har vi en avelsrätt på så henne kommer vi träffa regelbundet. Stort tack för att vi fick komma förbi!

Vi hade även andra ärenden den dagen. Det var dags för Doris att kolla sina ögon och farbror doktorn (läs veterinären).
Doris har från start haft väldigt speciella ögon och en genomträngande blick. När hon var liten var vi faktiskt lite rädda för att titta för mycket in i hennes vackra ögon bara för att vi var rädda för att förstöra hennes kontakt.
Det var faktiskt andra gången i Doris hela liv som hon var till veterinären. Första gången var när hon höft- och armbågsröntgades (vi har ju förmånen att få hem Sandra när vi behöver vaccinera tjejerna). Veterinären tyckte att Doris hade lika vackra ögon som vi och fick en ”Utan anmärkning-stämpel” som gäller i ett år. Tanken är att Doris är nästa tjej att bli mamma. När är inte bestämt än men hon har frågat chans på en kille och han har tackat ja! Mer information kommer när tiden väl är inne, det beror helt på när Doris tycker det är dags att börja löpa (och vi anser att tiden är mogen för henne).

//Sofia