Idag är sista fredagen tillsammans med hela gänget. Så här dags om en vecka är det bara 3 valpar kvar och huset börjar bli tomt!
Det märks att nedräkningen är igång. Nikki har slutat ge mat, hon tyckte att det räckte för någon vecka sedan och nu är mjölkbaren stängd. Hennes bröst har redan börjat dra ihop sig och valparna blir inte lika tokiga när hon är hos dom. När hon gav di blev de helt tokiga och ropade efter henne när de kände hennes doft.
Men hon har inte släppt dom helt, hon är så himla gullig och är inne hos dom och pysslar och leker med dom. När de är ute i hagen i trädgården ser det nästan ut som att hon själv skulle vilja vara en liten valp och vara med och leka, så himla sött!
Det känns lite vemodigt, det ska bli skönt när livet återgår till det normala men också sorgligt för nu är den här resan slut. Resan med Nikki som startade för över 3 år sedan. Då när vi tog beslutet att behålla en avelsrätt på henne. Nu är det snart över och Nikki verkar känna att det börjar bli dags att åka hem. Hem till sin fantastiska familj som vi är evigt tacksamma gentemot att de har givit oss möjligheten att ta den här kullen.
Fler bilder finns ”här” (missa inte dom!!!) smiley
Här kommer även en film från en stund sedan:
//Sofia