Ja det är precis så det känns just nu…. Det går runt, runt och åter runt…. Imorgon fyller valparna 7 veckor och vi går verkligen in i slutskedet. Varje gång ställer man sig samma fråga: vad hände? Hur gick tiden så fort? Har det verkligen gått 2 månader sen valparna föddes?!
Det är fantastiska små krabater som finns i vårt hus just nu, helt makalösa och sina egna små individer med känslor och olikheter men också många likheter. De blir alla så fantastiskt glada när man pratar med dom och de vill alla ha egen uppmärksamhet, något som bara blir svårare och svårare ju äldre de blir. Det är därför det är bra att de börjar flytta om 1 vecka och 1 dag, då får de egen tid, egen uppmärksamhet och känslan att de är de mest speciella och fantastiska små varelser. Att de får börja leva vanligt familjeliv med sina familjer, det är precis de som de vill göra!
Hos oss lever de ju så vanligt familjeliv som det bara går och de får vara med så mycket det bara är möjligt men de lever ju inte så som våra tjejer gör.

Idag fick de komma ut i trädgården igen och oj så kul det är! Leia tyckte dock att gräset såg grönare ut på andra sidan så hon var såååå upprörd över att hon bara fick vara i den stora valphagen! smiley
Kenzo
Leia biter på repet.
Albus
Pascal
Lexi
Ville
Sally
Gulliga mamma Nikki som sitter i valparnas hage och håller koll på sina barn!
Här kommer även en film från idag:
//Sofia