Efter fredagen blev Sverige sig inte likt igen och vi förändrades som land. Vi blir så himla glada över att se hur enade vi kunde bli, vilka fantastiska medmänniskor vi har runt oss och att kärleken vinner över hatet.
Det har varit en helg där vi inte har hunnit uppdatera er med vad som händer och sker. Flera av valparna har haft besök av sina familjer och då varje familj är hos oss i drygt 3 timmar var försvinner tiden i en rasande fart.
Valpisarna växer och frodas. Vi märker att det även tar på deras krafter att ha besök och ibland kan man som valpköpare pricka in att komma exakt den tidpunkten då valparna börjar bli trötta och vill sova.
Imorgon kommer förhoppningsvis lite bilder men tills vidare får ni nöja er med en film från idag.
Idag har jag och Helena börjat bygga ihop en valphage utomhus så förhoppningsvis får valparna känna gräs för första gången under tassarna inom de närmaste dagarna, spännande!

//Sofia