Nu är valparna inregistrerade i Svenska kennelklubben. Dock blev ett av namnen fel (dvs Skk har skrivit fel vid inmatningen), oturligt nog hade Skk hunnit stänga igår så vi hoppas att vi hinner få tag på dom på måndag innan posten med stamtavlorna går iväg. Alla valparna utom Herr Rosa har fått sina tilltalsnamn så här får ni M-kullens artistnamn plus tilltalsnamn:
Amazing Selma’s Mango Tango – ”Lexi” (Fröken Blå)
Amazing Selma’s Mojito Moonwalk – Herr Rosa
Amazing Selma’s Mandarin Flamenco – ”Leia” (Fröken Orange)
Amazing Selma’s Melon Jive – ”Albus” (Herr Ljusblå)
Amazing Selma’s Mazarin Mambo – ”Ville” (Herr Gul)
Amazing Selma’s Marzipan Samba – ”Pascal” (Herr Röd)
Amazing Selma’s Marmalade Ballet – ”Sally” (Fröken Grön)

Det är alltid så himla kul att få veta vad valparna ska heta och vi slutar aldrig förvånas över valpköparnas uppfinningsrikedom. Från och med nu kommer vi släppa Herr/Fröken och börja kalla valparna vid deras tilltalsnamn när vi pratar med dom.

Kunde ni lista ut temat för kullen? Temat för den här kullen är egentligen två och är inspirerade av mamma Nikkis och pappa Bertils artistnamn.
Bertil heter Ammiellas Goe Gosse Bertil så valparnas första namn (som alla börjar på M) är uppkallat efter Goa saker som man äter eller dricker.
Mamma Nikki heter Amazing Selma’s Honolulu Hulahula och vad kan väl passa bättre efter en dansande Hulahula mamma att valparnas andra ord i namnet blev olika dansstilar (väldigt passande nu när Let’s Dance går på tv ocksåsmiley).
Men varför har man artistnamn? Jo, alla valpar som registreras i Svenska Kennelklubben får det och det är upp till uppfödaren att bestämma. Amazing Selma’s är vår kennel så alla valpar som föds hos oss heter det, det visar att valpen är från oss. Sen väljer uppfödaren vad just den enskilda valpen ska heta. Våra kullar går i bokstavsordning vilket innebär att första kullen som föddes så började alla valparna på A. Andra kullen började alla valparna på B och tredje kullen började alla valparna på C. Dessutom vill vi ha ett tema på kullen så A-kullen är folkslag, B-kullen är alkoholhaltigadrycker, C-kullen är efterrätter och sötsaker och nu är vi på M-kullen som blev dansande, goa saker att äta eller dricka!

Det är också jättekul att klura ut namn och det tog tills nu innan vi kände att orden kändes bra i munnen! smiley
Så här överröst av valpar blir mamma Nikki när det är dags för mat, de har verkligen blivit större sedan de föddes!
Missa inte heller filmen nedan som är rykande färsk:
Hoppas ni alla får en fin lördag!
//Sofia