Nja, nu kanske ni tror att valparna har börjat flytta…. De har de visserligen men bara till ett annat rum i huset. Nu har de flyttat från ”valpningsrummet” till ”valprummet”. I det nya rummet har de stort utrymme till att utvecklas och utforska världen (läs deras lilla värld i form av ett rumsmiley).

Så här såg det ut precis för en liten stund sedan! Varför vi stänger av ibland är för att vi vill att valparna ska lära sig att man ska sova i högra delen närmast utgången så att de på samma gång lär sig att man går bort i det högra hörnet längst bort för att kissa och bajsa. Om någon vecka kommer vi ta bort valplådan och den avgränsande skivan så får de vara i hela rummet. Nu får de bara komma ut i hela rummet när vi är med!
Så här såg det ut i tisdags när stora flytten skedde:
Det är skönt att ha kennelmammorna nära till hands när man flyttar!
Och såklart även mamma Nikki!
Här kommer en film från ”stora-flyttar-dagen” (för att kunna se filmerna på mobilen så måste ni välja vanligt läs läge och inte använda mobilläge, fråga mig inte varför men så är det):
//Sofia