Det är lika fantastiskt varje gång vi har valpar i huset och varje gång förundras jag över hur snabbt de utvecklas, från att ena dagen ligga som små ”korvar” och det enda som gäller är: äta, kissa, bajsa, sova, äta, kissa, bajsa, sova osv osv osv till att öppna ögonen, börja ta sina första stapplande steg som små kameleonter som vaggar fram och helt plötsligt börja kommunicera med mamma, syskon och oss 2-bentingar. Imorse när jag lyfte upp Herr Rosa och höll honom mot min kind och pratade med honom så viftade han på svansen. Han kunde höra min röst och visade glädje. I den stunden svämmar mitt kennelmammahjärta över av kärlek och lycka. Det är en ynnest att få vara med när liv skapas och utvecklas smiley
Här kommer lite foton som vi tagit de senaste dagarna:
Fantastiska mamma Nikki med sina barn smiley
Det är skönt att med jämna mellanrum lämna barnen och bara få vara Nikki och vara ute i trädgården, gå på promenad eller göra aktiviteter tillsammans med 2-bentingarna i kennelfamiljen….
…. eller, som idag, gosa in sig i famnen hos matte Julia som var här idag tillsammans med lillhusse Adrian och mormor Ulla. Kärleken mellan Nikki och hennes familj går inte att ta miste på smiley.
Adrian hanterar valparna så varsamt
Alla valparna har öppnat ögonen och alla har blå ögon från början. Vartefter tiden går kommer de att ändra färg och bli mörkare.

Trevlig lördag önskar vi från valplådan!

// Helena och gänget