Hipp hurra för idag fyller M-kullen 2 veckor! Oj så fort tiden går, det tjatar vi om hela tiden men det gör den. Kanske inte lika mycket för de 7 familjer som väntar på att få hämta hem sin valp men för oss går det i rasande tempo. För 2 veckor sen var de små hjälplösa krabater som föddes till världen och idag börjar de klara sig längre och längre stunder utan mamma. Har börjat se lite grann och även börjat ta sig fram fortare och börjat lära sig att utforska sina röster.
Det kommer under dagen komma upp en film från idag, bedårande söta är dom ju!
Här kommer 2-veckorsbilderna:
Fröken Blå – 902 gram
Herr Rosa – 1007 gram
Fröken Orange – 873 gram
Herr Ljusblå – 938 gram
Herr Gul – 940 gram
Herr Röd – 1101 gram
Fröken Grön – 850 gram

Visst är de lika, det som skiljer är att de har alla mer eller mindre vitt på tassarna men alla har vita bröst och mjölkhakor! Alla kommer få behålla sina vita tecken så ingen har utåt sett ärvt det gråa tecknen från mormor Bella. smiley
//Sofia