Ja, tänka sig! Idag har det gått en hel vecka sedan M-kullen föddes, helt galet vad fort tiden går! Just precis nu för en vecka sedan satt vi i valplådan och 3 av valparna var ute. Som alltid är det så konstigt, ena stunden i magen medan i nästa utanför och en självklar del av världen, vart var ni innan?
Under den här veckan som har gått så har det hänt massor. De har alla nästan dubblat sina vikter, den som väger mest väger 660 gram och den minsta 483 gram, värt att poängtera är att deras vikter som de har hos oss inte speglar hur stora eller små de blir som vuxna. Den största valpen kan bli den minsta i slutänden och vice versa.
De har gått från att behöva mammas närhet hela tiden till att kunna hålla värmen tillsammans med syskonen och inte vara beroende av att mamma är där hela tiden. De utvecklas för var dag som går och Nikki är den finaste mamman en valp kan ha!
Här kommer veckobilderna:
Fröken Blå – 552 gram
Herr Rosa – 611 gram
Fröken Orange – 483 gram
Herr Ljusblå – 548 gram
Herr Gul -541 gram
Herr Röd – 660 gram
Fröken Grön – 496 gram

De är alla otroligt jämna till utseendet, det är ju förtidigt att avgöra hur de är till personligheterna men några av dom har börjat berätta till vilka familjer vill flytta hem till.
Det är ju så, valparna bestämmer vart de ska och utan att jag och mamma pratar med varandra så vet vi till slut vilken valp som passar i vilken familj.
Men det kommer dröja några veckor innan alla ni som väntar på valp kommer få veta så ni får hålla er till tåls! smiley

//Sofia