Igår fyllde ju, som vi skrev om igår, Selma 12 år och självklart fick hon ha kalas!
Selma älskar att ha kalas men i och med att vi har valpar i huset så blev det inte lika uppsjåsat som det annars kan bli. I vanliga fall brukar vi prata med Selma om att det är kalas och eftersom hon har full koll på vad det betyder så blir hon så himla exalterad. Men vi vill inte stressa upp Nikki så den här gången blev det ett lite lugnare kalas:
Födelsedagsbarnet Selma
Halvsyster Alice
Systerdottern Bella
Systerdottern Maya
Systerdotter-dottern Nemi
Systerdotter-dottern Doris
Och självklart fick systerdotter-dottern Nikki vara med!

Selma som i vanliga fall är professionell-paketöppnare i vanliga fall tyckte att det var konstigt att kalaset inte var som det brukar vara…. Så hon överlät öppnandet till Doris och Nemi den här gången! smiley
Men kära Selma… Det dröjer inte länge innan det är kalas igen och då kan det bli lite mer storslaget (och mer som vanligt). Den 22 mars fyller nämligen Maya 9 år!

//Sofia