… har valparna varit i Nikkis mage nu och så här står det i Valpningsboken:
”Livmodern är mycket stor och fostren kan röra sig tämligen fritt i fosterhinnorna. Fostren är ca 15 cm långa.”
Från att ha varit en ”slimmad” tjej är magen nu rejält rund och go och som jag skrivit tidigare liknar hon numera mer en tunna smiley
Vi är inne på slutspurten och har kommit till ”Vakuumet”, dvs det är svårt att få något gjort då vi bara väntar på de där typiska tecknen på att ”Nu är det på G!”. Blicken vandrar hela tiden mot Nikki och magen. Att valparna tar mer och mer plats därinne märks, speciellt på nätterna. Nikki har svårt att sova i samma läge under en längre stund, hon vänder och vrider på sig, sätter sig upp och hässjar, lägger sig på min arm och borrar in nosen mot min hals, försöker lägga sig på rygg men det är ännu mer obekvämt än att ligga på sidan osv.

Vi 2-bentingar är mer otåliga än den blivande mamman. Hon tar dagarna med ro och laddar batterierna inför den stundande valpningen. Som Sofia skrivit i tidigare inlägg är Nikki fantastiskt cool och lugn smileysmileysmileysmiley

// Helena