Igår lyckades vi filma denna film på när valparna ”dansar” i magen på Nikki!
Vi undrar sååå vad det är för små krabater som gömmer sig där inne.
Nikki är en fantastisk tjej. Hon är så oerhört cool och tar livet och dräktigheten med ro. Det är inte mycket som stressar upp henne, faktiskt ingenting! Hon och tjejerna trivs också riktigt bra tillsammans och man märker att hon och Doris har en speciell relation. Bella har börjat släppa sina mammakänslor. Hon är ju mammornas mammor och hon vet när det är hennes barn eller någon annans. Hon skulle gärna ha alla sina barn boende hemma hos oss alltid! smiley
Nu märker man dock att hon har insett att Nikki själv ska bli mamma och att hon nog klarar sig själv utan att Bella övervakar henne.
Nikki mår bara bra, magen växer och frodas men man märker att det börjar bli i slutskedet på dräktigheten, man ser det liksom på ögonen. Kanske inte så konstigt eftersom livmodern börjar förbereda sig inför valpningen och till och från får hon förvärkar. Valparna blir ju också starkare och starkare för var dag som går och nu börjar de störa henne ibland på nätterna när hon ska sova.
Det är helt enkelt en spännande tid som väntar och vi ser så oerhört mycket fram mot att få nya små liv i huset igen!

//Sofia