Nu har Nikki gått 7 veckor, dvs 49 dygn, och magen växer och växer.
”Fostren är nu 10 cm långa. Livmodern fyller ut stora delar av buken. Vid den här tiden brukar fostren vara så starka att man kan känna och senare också se fosterrörelser genom bukväggen.”

I och med att vi nu har Nikki hemma hos oss blir det lättare att dela med oss av hennes dräktighet och små vardagssaker.
Idag t ex tycket Nikki att jag (Helena) var urtråkig. Jag tyckter nämligen inte om att ha stampade jordgolv i huset så under tiden jag dammsög satt Nikki och tittade på. Jag är bergsäker på att hon tänkte: ”Fyyyy så knasig hon är, den där Helena. Det är ingen idé att dammsuga för imorgon har jag och mina 6 släktingar dragit in lika mycket jord till i huset” smiley

Det som är så gulligt med tjejerna är att dom vill vara med överallt så när jag kommit till valpningsrummet (det rum där valpkullarna föds) ”strömmade” tjejerna in och hoppade upp i sängen och la sig. Finns det hjärterum så finns det stjärterum smiley

Så här ser valpmagen ut efter 7 veckor. Den hänger ordentligt och den är rejält rund. Hon ser mer och mer ut som en labrador om midja och bröstkorg smiley
Det här var förra veckans foto, när det gått 6 veckor.

Fortsättning följer…..

// Helena