Idag var det så dags för Nikki att flytta hem till oss och vi är så innerligt tacksamma att Nikkis familj under hela den här ”resan”, från det att Nikki föddes fram till idag, varit så himla positiva till att deras guldklimp en dag skulle få bli mamma och föda valparna hos oss. Tusen och åter tusen tack till familjen Gehrke för att ni gjort det här möjligt!!! smileysmiley
Nikkis mage är trind och go. Hon har starka magmuskler och därmed bär hon valparna ”kring midjan” så hon liknar en tunna smiley
Tjejerna var mycket nyfikna på Nikki när hon kom hem och det rådde inga tvivel om att hon doftar ”blivande mamma” smiley
Så fort jag hade möjlighet så la jag min hand på hennes fina valpmage och det dröjde inte länge förrän jag kände de där magiska rörelserna i handflatan, de där små fiskstjärtarna som slår…. valpsparkar!!!! smiley

Nu ska vi gosa och mysa och njuta i väntan på att valparna säger till om att det är dags för dom att göra entré i stora världen!

// Helena och flocken