Det var sedan länge bestämt att Nikki skulle fira jul hos oss då hennes familj skulle resa bort. Vi misstänkte att Nikki kanske skulle börja löpa under december och kände att det är bättre att hon är hos oss så att vi har koll på henne.
Inte hade vi väl kunnat tro att Nikki kunde tajma in det så bra som ho gjorde och året inleddes på allra bästa sätt:
För tillfället är det två nakenfisar till vovvar men lika härliga är dom ändå! smiley
Ammiellas Goe Gosse Bertil ”Bertil” är en härlig hane på snart 3 år. Han älskar gos och kel och lever verkligen upp till sitt namn – han är en riktigt ”Go Gosse”. Bertil älskar vatten och visade tidigt prov på. Han är pappa sedan tidigare hos oss till vår K-kull.
Läs mer om Bertil ”Här”
HD: B
ED: UA(0)
PRA: Normal/Clear
IC: Normal
JDCM: 1-1 Probable Normal
Utställd med Excellent samt BPH-beskriven
Amazing Selma’s Honolulu Hulahula ”Nikki”
Är en sprudlande glad och enkel tjej på snart 3 år. Nikki älskar även hon vatten så det ska bli intressant och se om även valparna ärver den glädjen. Hon är oerhört kärvänlig och väldigt lik sin mamma Bella.
Läs mer om Nikki ”Här”.
HD: A
ED: UA(0)
PRA: Normal/Clear
IC: Normal via föräldrar
JDCM: 1-1 Probable Normal
Utställd med Very Good samt BPH-beskriven.
Inavelsgrad: 0%

Det här innebär att valparna efter Nikki och Bertil kommer bli fria från PRA och IC samt förmodat fria från JDCM.
//Sofia