Nu är huset tomt på valpar. Det är bara vi 2-bentingar och de stora tjejerna kvar och nu vankas det en promenad i skogen tillsammans utan stress över att vi har valpar i huset som vi måste hem till.

Först ut för dagen att flytta var Lovis, Amazing Selma’s Love Me Tender.
Familjen idag innan avresa.
Hela familjen vid första mötet!

Lovis har nu flyttat hem till familjen Ohlsson/Norgren i Örby. Det är både med sorg och med glädje hon flyttar. I de bästa av världar hade familjens älskade Mollie (ur vår E-kull) fortfarande varit i livet och kunnat fortsätta sitt arbete som Åsas högra hand, fortsätta livet som assistanshund.
Lovis kommer inte kunna ersätta Mollie för Mollie var oerhört speciell men hon kan ta familjen på en ny resa. Vi hoppas att Lovis kan sprida mycket kärlek och glädje runt sig och vi är glada att familjen har kunnat öppna sina armar med så mycket kärlek för en ny liten varelse.
Älskade Mollie, håll ett vakande öga på Lovis från himlen, du är så oerhört saknad och det är så fruktansvärt orättvist att du inte får vara här!
Det finns en baktanke med Lovis namn – Love Me Tender. En kärlekshyllning till Mollie, Lovis och familjen:
Sista tös/valp att flytta var Sally, Amazing Selma’s Love Of My Life, som precis för en liten stund sen åkte hem med sin familj:
Sally bor hos familjen Strand/Johansson i Björklinge, Uppsala. Där bor hon tillsammans med portiskillen Mozart och portistjejen Agnes (ur vår D-kull).
Vi behåller 1 avelsrätt på Sally och förhoppningen är att hon ska kunna bli mamma hos oss i framtiden.
Älskade Sally, som vi har längtat efter dig och pratat om dig under lång tid innan du ens föddes. Det är nog över 1 år sedan som Pia och Håkan berättade att de ville utöka flocken med en Sally och nu äntligen är du här och har flyttat hem till din familj.
På sig när hon åkte hade hon sin änglamorfar Figos första halsband som han bar som liten valp för nästan 14 år sedan.

Älskade L-kullebarn, ta världen med storm och stort tack för dessa veckor tillsammans med er. Tack för att just ni kom till oss och tack för att vi fick den här möjligheten.
Ni är ”Glädjens kull” och det är just det som ni har fått era namn uppkallade efter, glädje, kärlek och glada saker i livet.

Tack!

//Sofia, Helena, Peter och portistjejerna Selma, Alice, Maya, Bella, Nemi och Doris
Ps. Idag är ingen vanlig dag för idag är det Alices 11-årsdag, såklart vankas det även kalas idag.
Ds