… kvar i valplådan efter denna fredag!
Dagen började med att Zelda (Amazing Selma’s Let’s Dance) flyttade från oss:
Zelda har flyttat hela vägen upp till Östersund tillsammans med Linda och Olle. Hon kommer umgås en hel del med D-kulletjejen Brallis då Brallis bor hos Olles mamma och pappa!

Näst på tur var Leo (Amazing Selma’s Living The Dream)
Leo bor tillsammans med Rebecka i Upplands Väsby!

Sista flytten för dagen bestod egentligen av 2 flyttar, Juno och Jax.
Juno och Jax har flyttat hem till familjen Bergstedt i Årsta.
För 7 år sedan såg familjen Bergstedt ut så här:
En hel del har hänt sedan bilden togs. Den dagen flyttade B-kullevalpen Denys hem till Gina, Llyn och Gustaf. Då var det en familj som bodde tillsammans. I våras blev Denys hastigt sjuk och fick somna in på tok förtidigt.
När familjen sedan hörde av sig för att de ville fortsätta leva hundlivet tillsammans med en ny kamrat blev vi givetvis väldigt glada. När det sedan kom på tal om att utöka familjen/familjerna med 2 nya små individer kunde det inte kännas bättre.
Idag ser familjen ut så här:
Juno bor tillsammans med Llyn och Tobias. Jax bor tillsammans med Gustaf och Elicia och så finns Gina där som en extramatte till båda grabbarna. Nu behöver de inte bråka om vem som ska ha hand om hunden för nu har de två hundar!

//Sofia