Vart tog tiden vägen? Hela 8 veckor har gått sedan L-kullen bestämde sig för att titta ut från Cookies mage och anlända till jorden.
Vi är så himla glada för att vi fick den här möjligheten att få låna in Cookie igen! Det finns inte ord för hur tacksamma vi är. Idag flyttar ingen av valparna men ikväll flyttar Cookie hem. Det har varit så mysigt att ha henne här för hon är så himla glad och go men vi förstår att hennes familj läääängtar efter henne. Tusen tack Madeleine och Daniel för den här möjligheten!
Här kommer barnens veckobilder:
Amazing Selma’s Light It Up ”Jax” – 4523 gram
Amazing Selma’s Like A Prayer ”Frankie” – 4400 gram
Amazing Selma’s Living The Dream ”Leo” – 4352 gram
Amazing Selma’s Love Me Tender ”Lovis” – 4600 gram
Amazing Selma’s Looking Good ”Juno” – 4152 gram
Amazing Selma’s Love Of My Life ”Sally” – 3800 gram
Amazing Selma’s Lush Life ”Pippi” – 3800 gram
Amazing Selma’s Let’s Dance ”Zelda” – 4900 gram

Älskade små barn, så fantastiska och underbara (även om de visar till och från att de har pirayatänder i munnen). Idag är sista hela dagen tillsammans och tänk att det var just ni som gömde er i magen på Cookie.
Resan att få er hit har varit lång men helt klart värt det! Ni var värda att vänta på!
Era familjer kommer få hem små underbara varelser och vi hoppas att de kommer att njuta av valptiden de får tillsammans med er. Den är så himla kort och det går så fort så är ni stora killar och tjejer.
Älskade små barn, ta världen med storm och gör minst 2 bus om dagen!

//Sofia