… hinns bloggen inte riktigt med….
Det är mycket att stå i inför valparnas flyttar nästa vecka. Saker som ska skrivas ut, plockas ihop och struktureras upp. Dessutom är valparna vakna myyyycket mer nu så när de är vakna vill vi ju såklart vara med dom och när de sover finns det andra saker att göra än att blogga (tvätta, laga mat, ta hand om stora tjejer, tvätta tjejer mm mm….).
Vi hoppas att ni redan följer oss på Facebook (där är det lättare att bara posta en film eller bild än vad det är här).
Valparna får minst 1 gång om dagen komma ut utomhus och leka (oftast några fler gånger) och de har dagtid tagit över kök, hall badrum och deras rum. De tycker att deras rum är tråkigt att vara i för där finns ju inte vi 2-bentingar och resten av huset erbjuder fler spännande saker att utforska.
Här kommer lite bilder från senaste dagarnas utevistelser:
Zelda älskar att balansera på saker (och klättra). Igår klättrade hon ut från valphagen smiley!
Zelda
Pippi
Lovis
Jax
Sally
Leo
Frankie
Juno

//Sofia